The movies

Sabtu Ahad yang lepas , aku telah menghabiskan hari dan masa dengan meng-movie marathon . Dan terimalahhhh…. zasss ! * selak skirt tinggi-tinggi dan tirai pun terbukaaa .

Bad Teacher

Sebut teacher macam sangat elok untuk tontonan seisi keluarga kan ? Tapi cuba kau baca ayat penuh . B-A-D teacher . Aiyoyoyo , Ini kalau aku tengok movie ni dengan anak aku , mau aku tampal mata dia dengan tomato dan sumbat hotdog ( whatt? hotdok? kenapa hotdog ? bekos ada justin timberlake ! (?) ) . Weyyyy , cite ni agak osem lahh . And justin timberlake sangat ————————— the very stupid guy in the world , also very the berdekah one . Okay mummy and daddy if nak tengok cerita ni please tengok dalam bilik berdua suami Isteri . Adik-adik , Please lupakan movie ni key ?!

Sinopsis

Cerita ni mengisarkan tentang guru yang licik , takde hati dalam bidang perguruan tapi menjadi bersemangat selepas jumpe justin . And the way dia nak mengurat justin ( dia igt justin suka gf boobs beso so dia pun nak kumpul duit buat pembedahan tersebutlahh kann ) and justin tu sangat pelik . HAHAHAHAHAHAHA . pelik tahap , tak tau nak cakap cemana ! Akhirnya , bad teacher ni jadi cekgu kaunseling kat sekolah tu . Interesting tak ? Pergilahh tengok . Tapi DEWASA sahaja tau !

kenapa budak-budak tak boleh tengok ?

Ini baru siket okay 🙂

—————————————————

THOR

Cerita ni pun best . Best sebab mula-mula cerita rasa macam eee tak besttt but lame-lame… aaa bestnyee . Okay je tu . Sebab tak excited mana pun tengok cerita ni HAHAHAHA .

—————————————————

MR. POPPER PENGUIN

Cerita ni tengok berkali-kali dah . tetap best . Comel penguin-penguin tersebut dan yang penting , sebab jim keri . Ilebiu jimkeri. meri me ? Ouchhh * kaki kena peluk dengan lovey . Selain penguin apa ek yang best pasal mr. popper ni ? Ohh PA Popper , aku suke betul tengok minah pelik tu .

——————————————

GREEN LANTERN

HO HO HO HO HO HO . Bestnyeee cerite ni !! Suke tengok power masing-masing . Suka hijau *tetibe . Saya sukaaaaaaaaaaaaaaa !!

—————————————-

dan ada 2 cerita yang mengecewakan , hampes , ending tak paham , bukan je ending tak paham , cerite tu tentang ape pon tak paham . Boleh gila tengok dua cerita tu . Tapi nanti-nantilah buat preview filem tu . Sekarang , nak masak nasi goreng ! dah 7;13 am kott !!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *