New RED LC to sell

Hye , entry ni macam pelik sikit tapi this is reall yawww ! HAHAHA

Orait , dua hari lepas aku belikan adik lelaki aku motor , tapi dia tak nak plak HAHAHAHA . So now , aku nak jual lah balik supaya dapat beli motor yang dia idamkan . Sabo je lah .

COLOR ; RED
PRICE ; 7K ( Memandangkan aku beli CASH , So aku nak CASH jugak )
LAST PRICE ; 6 800 ( Nego )
TARIKH BELI ; 2 HARI SEBELUM TARIKH ENTRY INI .
SEBAB JUAL ; Adik nak motor lain, bleh ? Dia cakap ” biasala orang kaya harini beli esok jual ” Kaya abahh dia!! Aku yang kayapp !

Kalau rasa berminat boleh lah contact Cik Admin , Atau Inbox je FB , tinggalkan komen di sini beserta email nanti aku akan email kau kembali . 🙂

ps; Ade kedai nak beli tapi rugi ribu-ribu kot . :((((

 

2 thoughts on “New RED LC to sell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *