JOHO ; CAR BOOT SALE

 

This weekend , aku akan berada di sanaa , untuk menjayakan car boot sale tersebut . Muomari pon ada di sana , beliau merupakan kawan otak bisnes aku jugak ! Mari sama-sama datang and support kitorang ! Majulah belia untuk negara . Hehe .

If korang nak tau tentang muomari , Just click here .

Antara barang yang akan aku jual di sana ;

  • PAKAIAN FROM KOREA PRICE START FROM RM 15 TO RM 30 🙂
  • BOHEMIAN KNITTED STYLE WATCH
  • KAIN PASANG ;
  1. ENGLISH COTTON / JAPANESE COTTON
  2. SONGKET
  3. SILKY SATIN
  4. SEMI SUTERA FROM INDONESIA
  5. SIFON FROM INDONESIA
  • ACCESSORIES
  • ETC .

Kenapa kena datang dan beli ? Sebab saya akan beri anda harga rendah dari yang saya jual di FB seperti yang ada tahu lah 🙂 . Menarik kan ? Datanglah , and beli kain-kain pasang untuk baju raya anda . Harga boleh nego tau ! Kat pesbuk tak boleh nego , kat sana siap ijab qabul segala op kos boleh nego .. lebih-lebih lagi .. kita adalah johorian :DD

Tak gitu ? Best kan ? Datang okay !!

One thought on “JOHO ; CAR BOOT SALE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *