Cara-cara hilangkan tension.

hai!! i love u. haha tetibe je kan?.
okelah! Mari aku hapdet pasal aku jalan2 ke atas tanah tinggi sana ye.

Bangun awal, 6 setengah je saprin dah call ke miskol dan msg lagik!! Lalu bersiap. Pegi KTM, DELAY! 45 minit Kemudian baru dapat naek tren. TERTIDO. Tebabas sampai bank negara. Tunggu nak patah balek plak satu prob. Delay lagi. DUGAAN!! Sampai2, dah lambat, dh la lapar. Sabo.

photo799

Baru sampai. Sori bro!!!!

Pastu melangguk tunggu bas sempat aku makan roti n minum air susu coklat. Pastu makan ubat. 10.30 naek bas. Saprin duduk dengan skandal dia. Ewaahhhh!!

photo802

Biar buruk, asal bahagia.

Ape nak cakap? even pergi beberapa orang je tp heppi yg maksima jugak, sampai nak termuntah2 sbb gembira. haha!! Malaslah nak ckp byk, nah tgk gambo.

dsc01019Err.. tiada komen.

image0106Org dok jerit2, gua steady amek pic semua orang yg maen. Da la kabus, sejuk, hujan plak tu!

image0121Badan ke raksasa pompuan tu?

image0129Gua bukan nak ckp ape la kan…. hahahahhaha!!!

image0143dah la benda ni terapung di awangan, tak reti duduk diam, silap langkah jato kebawah, baru kau tau langit tinggi ke rendah. hahaha!!

image0164Muke2 tahan sejuk, Gile lu!! hahaha… br pas ujan kot. hahaha!! Pukol 9 p.m eh. haha

image0165Siyes tak tahan.. aku mmg alergik sejuk.

photo803Seblom belepas ke angkasa, gua mmg poyo. Bile da sampai atas.. ” den, tinggi siot..” lepas tu xde denga suara aku.. Dah hampir ke bawah tros tutup mata dan jerit “ nak balek” sekian!!

photo805Tiade motif. Macam hantu.

image0114Pic ni kecik apesal pon tak tau. nak tuka balek malas. hahaha!!

image0131Saprin keje dating, tak pasal2 aku kene bedua dengan mamat ni. HahAHAHahA.

oKE LAH, sEbenarnye aku cam mls nak update tp saje je lah update benda2 merepek ni nak kasi cover line. Nampak sket rajin update. hahahahaha!!

Semalam abah operate mate, tuka kornea.
Tp, yg aku respek, dia pegi sorang2, parking keta n menjalani pembedahan.
Dah siap, die tepon bby suh amek die.

HAHAHAHHA!!
Lawak pon ye, kesian pon ye!!
dasat btol.

This entry was posted in life and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Cara-cara hilangkan tension.

  1. napster says:

    byk2 pic,pic paling aku x suke pic ko snap aku dr belakang,sumpah mcm sial…
    hahaha…aku pon geli,adoi

  2. sYaRa GreeNev0 says:

    wahwahwah..bersakan sikun sikin bercuti ke GH..
    naik ke angkasa tuh sekali je ke?ngeh2.. =p

  3. nieja says:

    hm, pic plg aku suke
    pic no 6.
    mmg tip top la
    hahahaha!

  4. anot says:

    btol tu nieja!!
    mmg tiptop. aku pon suke !!
    warghkahakhakhakha

    baru gamba nija..
    blom ko tgk kisah2 romantis diorang kat genting.
    wahakhakhakhakhakha

  5. nieja says:

    xpe.. at least aku
    tau serba sdikit kisah
    cinta mereka.. hahaha..

    eiiiii.. ape ni saprin

  6. anot says:

    geli dow guna. hahahahha!!

  7. shaha says:

    nak taye??tntg tension………….cara nak ilangkan mcm ner ek

  8. anis says:

    Ape kene mengene ngan tension nyerrr?????
    Macam mane nak hilangkan tension ekkkkkk?????

  9. My brother recommended I may like this website. He was once totally right. This publish truly made my day. You cann’t imagine just how so much time I had spent for this info! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>